Zobacz porady i podpowiedzi od śmietanki perkusyjnej... Perkusista Zamów listopadowe wydanie >>Ulubiony kiosk
powrót do listy Wydarzenia

Konkurs: rozdajemy sprzęt!

Dodano: 15.09.2009

Ogłoszenie wyników konkursu Magazynu Perkusista i sklepu Bratpol.

Zarejestruj się, odpowiedź na pytanie i wygraj sprzęt perkusyjny.

NAGRODY:
- Naciągi Attack
- Naciągi Aquarian
- Pokrowce na pałki Proel
- Pokrowce na talerze Zildjan
- Pokrowce na talerze Orion
- Pokrowiec na talerze Sabian
- Zawieszenia do tomów Pearl

Aby zgarnąć jedną z atrakcyjnych nagród wystarczy, że wykonasz dwa kroki:

1. Zarejestruj się w serwisie magazynperkusista.pl, obowiązkowo wypełniając pola "Nick", "Skąd pochodzi" oraz "Sprzęt".

2. Odpowiedź na pytanie konkursowe wysyłając maila na adres Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. z tematem "Konkurs". Podpowiadamy: rozwiązania pytań konkursowych znajdziesz w artykułach opublikowanych na stronie magazynperkusista.pl. W treści maila podaj swój nick oraz dane adresowe potrzebne do wysyłki nagrody!

Pytania oraz zwycięzcy będą pojawiać się w kolejnych aktualizacjach tej podstrony. Nagrody rozlosowane zostaną wśród osób, które zarejestrują się w serwisie magazynperkusista.pl i prawidłowo odpowiedzą na pytanie konkursowe.

PYTANIE 1:
Jakiej marki elektroniczną perkusję wykorzystywała Beata Polak w akustycznej grze z zespołem 2Tm2,3?


Odpowiedź: Ddrum
Zwycięzca: Paweł Nowak z Nowego Targu
Nagroda: Naciąg Aquarian Super Kick II

PYTANIE 2:

Co zdaniem Tomasza Łosowskiego jest najważniejsze w zawodzie perkusisty?

Odpowiedź: Bycie miłym i kontaktowym człowiekiem, wytwarzającym ?pozytywny prąd" 
Zwycięzca: Marcin Koperek z Częstochowy
Nagroda: Pokrowiec na pałki Proel

PYTANIE 3:
Jak nazywają się poszczególne bębny w nowym zestawie perkusyjnym marki Spaun, sygnowanym przez Inferno z zespołu Behemoth?

Odpowiedź: Ezechiel, Azazel, Dagon, Hakael, Lashtal, Sitael, Melahel, Sabao, Shemhamforash
Zwycięzca: Krzysztof Humeniuk z Raciborza
Nagroda: Pokrowiec na talerze Orion Twister 22"

PYTANIE 4:
Jakiej marki były pierwsze bębny, które od rodziców otrzymał Paweł "Paul" Jaroszewicz (Vader)?

Odpowiedź: Ludwig
Zwycięzca: Marcin Kisiel z Jastrzębia-Zdroju
Nagroda: Naciągi Attack - 12'', 13'' i 16''

PYTANIE 5:
Który element zestawu perkusyjnego jest najważniejszym instrumentem według Piotra Pniaka?

Odpowiedź: Werbel
Zwycięzca: Piotr Leśniak z Kielc
Nagroda: Pokrowiec na talerze Zildjian 20"

PYTANIE 6:
Zakup jakiej perkusji był przełomem w karierze Janusza Jastrzębowskiego z Closterkeller?

Odpowiedź: Tama Rockstar
Zwycięzca: Łukasz Duch z Nowego Wiśnicza
Nagroda: Naciąg Aquarian 14" Classic Clear

PYTANIE 7:
Jakiego elementu perkusji zapomniał zapakować do samochodu Robert Luty wybierając się na koncert w radiowej trójce?

Odpowiedź: Bębna basowego (centrali)
Zwycięzca: Adrian Szumski ze Szprotawy
Nagroda: Naciągi Attack - 12'', 13'' i 16''

PYTANIE 8:
Czym charakteryzuje się gra na perkusji Gavina Harrisona (Porcupine Tree)?

Odpowiedź: Lekkością frazy i muzykalnością
Zwycięzca: Adrian Mitoraj z Wilamowic
Nagroda: Naciągi marki Aquarian

PYTANIE 9:
Jak Beata Polak określiła partie bębnów Danny?ego Carey'a (Tool)?

Odpowiedź: "Opowiadają własną historię"
Zwycięzca: Andrzej Olewiński z Warszawy
Nagroda: Pokrowce i zawieszenia tomów

PYTANIE 10:
Dlaczego właśnie Ty powinnaś/powinieneś otrzymać nagrodę?

Zwycięzca: Łukasz Grodziński z Opoczna
Nagroda: Pokrowiec na talerze Orion Twister 22"


Fundatorem nagród w konkursie jest:
Sklep "Bratpol"
Roman Huzarski
Ul. Wielkie Garbary 17
87-100 Toruń

Tel.(sklep internetowy) (+48 56) 655-67-83
Tel.(sklep stacjonarny) (+48 56) 621-07-46
Faks (+48 56) 663-45-00
E-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
Www: http://www.bratpol.com.pl

« poprzednia następna »


Pozostałe

Talerze Impression w Polsce

Dodano: 04.12.2016

Na polskim rynku od kilku tygodni działa przedstawiciel tureckiej marki talerzy Impression.

czytaj dalej

Grudniowy numer Perkusisty

Dodano: 02.12.2016

Ho, ho ho. Nadchodzi grudniowy numer Magazynu Perkusista.

czytaj dalej

Warsztaty perkusyjne z Darayem

Dodano: 01.12.2016

Już 3 grudnia zapraszamy do Wołomina na warsztaty perkusyjne, które poprowadzi Daray.

czytaj dalej

Code - zaproponuj nazwę naciągu

Dodano: 30.11.2016

Na facebookowej stronie producenta naciągów Code trwa krótki konkurs na nazwę nowego modelu firmy.

czytaj dalej

Zobacz wywiad z Peterem Szendofi

Dodano: 28.11.2016

Zobaczcie wywiad z węgierskim perkusistą, endorserem marki Tama, Peterem Szendofi, przeprowadzony podczas niedawnych warsztatów Drumset Academy w katowickim sklepie Drum Partners

czytaj dalej
Zobacz wszystkie
Reklama